Thursday, July 30, 2009

::Candy Tetris::

::Pacman::

Saturday, July 18, 2009

Thursday, July 16, 2009

Layannnnn......

JusT KiddinG...!

KISAH BATANG...

Satu hari di suatu tempat...
Semalam aku ikut member aku gi kedai.
sampai kat kedai tu, tokey nya tiada, yang tinggal hanya pembantunya, seorang amoi yang agak comel dan seksi. Member aku ni memang dah biasa dengan kedai tu.
Masuk masuk saja dia terus bertanya pada amoi itu
"batang panjang ada ka amoi..? Wa punya batang pendek la"
amoi tu terus diam saja sambil memasamkan mukanya.
kawan aku macam tak puas hati,
"eh amoi wa mau batang panjang ma"
tetiba amoi tu jawab
" aloo kawan, wa mana ada batang ma, lu gay ka mau batang"
kawan aku terus tersentak.
dan aku ketawa dengar jawapan amoi itu
he he he
mesti salah faham , sebab kawan aku tanya batang pancing,(joran)
yang amoi tu faham batang "anu" tu.
di mana silapnya erk

Wednesday, July 15, 2009

JusT KiddinG...!

Teka -Teki
1) Semua haiwan jadi monyet, monyet jadi apa?
Jwpn : Jadi banyak.
2) Antara ekor lembu dengan ekor tikus... ekor mana yg lebih panjang & kenapa?
Jwpn : Ekor tikus lebih panjang sebab mencecah lantai
3) Dari banyak banyak burung, burung mana jaga atuknya sendiri?
Jwpn : Burung belatuk daaa....
4) Kalau kereta berhenti, apa yg turun dulu ....?
Jwpn : Speedometer turun dulu
5) Kalau bas kemalangan dan bas tu terjatuh ke dalam sungai, apa yang masih hidup lagi walaupun bas tu masih dalam air...?
Jwpn : Road tax dia lah....
6) Kereta apa yang boleh jalan dari pokok ke pokok?
Jwpn : Nissan 323 (tree to tree)
7) Apa yang paling pandai dalam makmal?
Jwpn : Termometer sebab byk degree :-p
8) Kumpulan Orang Asli Paling Berjaya ?
Jwpn : O.A.G (Orang Asli Gombak)
9) Kumpulan Rock yang Paling Wangi ?
Jwpn : MAY (Bau Sabun)

video

Sunday, July 12, 2009

...Chess...

...Bubbles 2...

Saturday, July 11, 2009

Pendahuluan...

Saya sebenarnya mencipta blog ini adalah untuk diri saya sendiri...hahaha
Tetapi andainya ada diantara anda semua yang mempunyai minat seperti saya, maka silakanlah untuk join saya..
Pintu blog ini sentiasa terbuka...